Profiel

Februari 02 092 (3)Kort profiel:

In 1972 ben ik mijn werkzame leven begonnen op de inkoop administratie supermarkten van Vroom & Dreesmann in De Meern, waar ik na mijn militaire dienst bij de 11e Koninklijke Marechausse Eskadron doorgegroeide naar assistent Hoofd Contactbureau (inkoopadministratie). Vanaf 1986 tot 1993 als Senior Accountant Assistent zowel in- als extern voor klanten diverse administraties opgezet en onderhouden.

Vervolgens heb ik bij een groot concern de budgettering en rapportage opgezet en verzorgd. Daarna heb ik mij weer gestort op diverse financiële administraties en het afwikkelen van diverse jaarrekeningen. Als Teamleider administatie, leiding gegeven aan ca 20 administratieve medewerkers op de financiële administratie (gedeeltelijke Shared Services) van Mediveen (OPG) apotheken.

Na een aantal kleine en grote administraties ben ik in 2011 als ZZP’er gaan werken als Office Manager Finance voor een aantal ondernemingen van Cronos Group BV.

Naast deze werkzaamheden ben ik begonnen om als budgetcoach en beschermingsbewindvoerder aan het werk te gaan. Mijn ervaring en kennis komen hier uitstekend van pas.

Wat kan ik voor u betekenen?

Vriendelijke groet
Joop van Soest